Bosatt i Ullevål Hageby i Oslo, for tiden frilanser for ymse publikasjoner. Innleggene vil derfor av og til være artikler som jeg ønsker å dele med folk som ikke har kjøpt de avisene eller magasinene der de har vært på trykk.

Mitt bloggerforbilde er den svenske historikeren Peter Englund. Ikke at jeg kan kopiere ham i innhold, men kanskje i form, ettersom hans blogg også er et roteloft av innfall om stort og smått. Kommentarer er alltid hjertelig velkomne.

Reklamer

11 kommentarer om “Om meg

 1. Artig, eg sat og las ein artikkel av Englund just nu («Om skyltfönstrets historia»), og tykte det var noko av det betre eg har lest på ei stund. Det neste eg gjorde, var å lese proffilen din, der du henviser til, ja, nettopp… Eg skal ikkje no byrje å røle om synkronisitet, men berre fortsetje å drikke kaffien min. Nei, vent, eg må på øving… Faen.

 2. Nei, se hva jeg fant! Slik kan det gå når man sitter og leser på nettet lenge etter at man burde gjemt seg under dyna og forsvunnet inn i søvnland et sted … Men det var en fin oppdagelse, kommer tilbake og leser mer!

  🙂

 3. hei.
  lenge siden. men jeg leser bloggen din innimellom…besøk snart..
  Og jeg må bare si noe om griser..

  for du er vel klar over at vi er metallgriser begge to??
  alle som er født i 1971 (unntatt noen i begynnelsen av januar) tilhører det siste (12.) tegnet i kinesisk horoskop. Du skjønner vi var det siste og tregeste dyret som kom til Buddha… sikkert fordi vi fant så mye rart å undersøke på veien… litt som askeladden…
  anne m

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s