Kakao på Cocoa

Å røpe navnet på favorittsteder er ikke noe man bare gjør uten videre. På den ene siden vil man jo at det skal gå bra med stedet man liker, at de skal få mange gjester og tjene mye penger, slik at de ikke går konkurs og kan drive videre. På den andre siden vil man jo heller ikke at så mange begynner å gå dit at en selv ikke får plass.

Sånn sett er det ganske teit av meg å fortelle at vi i det siste har vi forelsket oss i kakaobaren Cocoa på Grünerløkka. Når vi har vært innom der på søndagene har det nemlig ikke vært noe mangel på folk. Det har til og med vært så folksomt at vi ikke har fått favorittsofaen gjør, og det kule, lille rommet litt for seg selv er aldri ledig.

Likevel. Det er jo gøy å fortelle om bra steder, og Cocoa er superbra. Hyggelig betjening, fine lokaler i brunt tre og, ikke minst, fantastisk kakao. Mørk kakao, lys kakao, kakao med smak av appelsinnøtt, chili, karamell, kokos, kaffe, mint og, øh, banan, toppet med hakket sjokolade, nøtter og marshmallower. Digge kaker har de også. Tassen vår spreller vilt i magen til Maria når godsakene triller nedover til ham. Bare vær litt forsiktig med sjokoladekaken, for den er en utfordring å komme seg gjennom sammen med en kopp kakao.

En tanke om “Kakao på Cocoa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: