Mattisborgen

bloggborg.jpg 

«Den natten då Ronja föddes gick åskan över bergen, ja, det var en åsknatt så att allt oknytt som höll till i Mattisskogen förskrämt kröp undan i sina hålor och gömslen. Bara de grymma vildvittrorna gillade åskväder mer än alla andra väder och flög med tjut och skrik runt rövarborgen på Mattisberget.»

Jeg har allerede begynt på mitt nyttårsforsett om å lære mer Photoshop. Denne borgen står i et akvarium i en vietnamesisk restaurant i Nydalen, og villvettene er fugler som jeg har stjålet fra et annet bilde. 

4 kommentarer om “Mattisborgen

  1. Virrvarr: Nei, jeg følger ingen tutorials. Jeg bare bruker det jeg kan, og tar det videre derfra. Trykker på knapper og ser hva som skjer. 🙂

    Fredrik: Takk skal du ha!

  2. Hei, takk for en hyggelig middag. Fiskene skulle bare vite hva du har gjort med gjemmestedet deres. Stemningsfullt bilde. Idag har du brurkt 2 svenske kunstnere, Carl Larsson og Astrid Lindgren, jeg er en beundrer av begge. Setter tankene i sving. Hvor mange ganger så du «Ronja Røverdatter»? Selv har jeg vært i C.L. hjem ved Falun, rart «å være» i bildene som er så kjente.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: